Depouri de autobuze obtin recunoasterea ISO 9001

Compania auto First Scotland East a primit certificarea managementului calitatii

Compania auto First Scotland East a primit certificarea ISO 9001, cu privire la sistemul de management al calitatii, cu accent pe serviciile prestate clientilor.

Depourile de autobuze din Balfron, Bannockburn, Galashiels, Larbert and Livingston au trecut de auditurile finale la sfarsitul anului 2012, in timp de depourile din Musselburgh si North Berwick urmeaza sa primeasca in curand certificarea ISO 9001.

“Colegii mei au fost incredibili de implicati, acordand un sprijin total pentru obtinerea acestui standard” a declarat managerul de calitate care a condus proiectul, dl. Vic Duddy.

“Ca urmare a acestui demers suntem o companie mai buna acum si vom lucra la fel de intens si in viitor pentru a putea ridica stacheta standardelor” a continuat acesta.

“Obtinerea standardului ISO 9001 reprezinta o veste buna pentru clientii nostri” a declarat directorul general First Scotland East, dl Paul Thomas.

“Certificarea ISO 9001 este acordata doar acelor companii care demonstreaza un angajament total pentru imbunatatirea continua a calitatii serviciilor furnizate” a spus in incheiere dl Thomas.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Depouri de autobuze obtin recunoasterea ISO 9001, 7.0 out of 10 based on 1 rating
This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.