Compania MATCOR obtine certificarea ISO 9001:2008

Compania Matcor, furnizor de solutii si produse proprietare pentru protectie catodica si sisteme anticoroziune, a anuntat obtinerea certificarii ISO 9001:2008.

Auditul independent valideaza angajamentul companiei pentru calitate si pune in evidenta documentarea amanuntita a proceselor interne concomitent cu indeplinirea celor mai exigente cerinte ale standardului international ISO 9001:2008.

Sistemul de management al calitatii a fost evaluat de o companie certificatoare acreditata, care deruleaza evaluari independente cu privire la cerintele standardelor nationale si internationale legate de calitate.

Obtinerea certificarii ISO 9001:2008 reprezinta o etapa importanta pentru Matcor. Acesta certificare confirma clientilor notri globali angajamentul total pentru calitate la toate nivelurile organizatiei, a declarat Jeff Stello, presedinte si director general executiv.

Clientii doresc sa aiba incredere cu privire la faptul ca deruleaza afaceri cu o organizatie care indeplineste si depaseste asteptarile lor. Totodata certificarea ISO 9001 ajuta la o mai buna pozitionare a companiei pe piata globala si la atingerea obiectivelor generaleā€ a continuat acesta.

Standardul ISO 9001 este privit la nivel mondial drept cel mai complet set de cerinte, practici si metode cu privire la sistemele de management al calitatii. Standardul a fost fundamentat de catre Organizatia internationala pentru standardizare (ISO), un organism la care au aderat institute nationale de standardizare din peste 175 de tari, reprezentand autoritatea suprema in ceea ce priveste standardele de calitate, cu misiunea de a oferi companiilor un set de principii care sa permita o abordare sistemica in vederea realizarii satisfacerii nevoilor consumatorilor.

Matcor este lider in proiectarea de solutii legate de protectia catodica si de prevenirea coroziunii. Compaia promoveaza de peste 40 de ani sisteme prietenoase cu mediul si servicii pentru clientii globali.

Avand o expertiza impresionanta in domeniul protectiei catodice, Matcor ofera solutii proprietare de protectie impotriva coroziunii, instalatii specifice, testari legate de protectia catodica, servicii de intretinere si proiecte de management legate de solutii anticoroziune pentru diverse situatii.

Matcor este specializata in protejarea infrastructurii de transport de petrol si gaze, energetice, de aductiune apa si canalizare precum si altor sisteme infrastructurale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.