Concernul Morpho obtine certificarea ISO 18000

Concernul Morpho a anuntat ca Syscom, una din diviziiile indiene, a obtinut certificarea ISO 18000.

Obtinerea certificarii ISO 18000 demonstraza angajamentul demostrabil al Syscom pentru a mentine un mediu de lucru sigur pentru personalul propriu si pentru vizitatori, alaturi de fundamentarea unei abordari active pentru imbunatatirea sanatatii si sigurantei in cadrul organizatiei.

Certificarea ISO 18000 (sau OHSAS18001) acopera sanatatea ocupationala si sistemele de management al sigurantei in vederea asigurarii mediului de afaceri ca organizatia certificata realizeaza tot ce este posibil pentru a-si proteja angajatii. Certificarea permite companiei sa asigure toate partile interesate de faptul ca organizatia opereaza in conformitate cu politicile de siguranta si sanatate asumate si reglementate.

“Noua certificare ISO 18000 recunoste dedicarea Syscom pentru adoptarea celor mai inalte standarde de securiate si pentru imbunatatirea continua in folosul angajatilor nostri” a declarat dl Sanjeev Shriya, senior vicepresedinte Morpho Asia-Pacific, divizia documente electronice.

“De asemenea, certificarea ISO reflecta angajamentul nostru continuu catre proprii angajati si clienti, asigurand faptul ca masurile de siguranta corespunzatoare pentru securitatea angajatilor sunt luate zilnic iar actiunile preventive sunt pregatite in cazul orcarui tip de urgenta.”

Despre Morpho

Morpho, o companie hi-tech din cadrul grupului Safran, este unul din liderii mondiali in furnizarea de solutii de identificare, detectie si acte electronice. Morpho este specializata in aplicatii de management al flotei si al drepturilor de acces al personalului, in particular bazate pe analiza biometrica, sector in care este lider mondial. Sistemele integrate si echipamentele Morpho sunt distribuite la nivel global si contribuie la siguranta si securitatea transporturilor, informatiilor, persoanelor si tarilor.(dupa o stire 4-traders.com)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.