Cooperativa de produse lactate certificata ISO 22000

Cooperativa de produse lactate Tatua din Noua Zeelanda obtine noul standard al sigurantei alimentelor

5 august 2011. Cooperativa de produse lactate din Waikato a devenit prima companie din Noua Zeelanda care sa fi obtinut noul standard international pentru siguranta alimentelor ISO 22000.

In ultimul an, cooperativa Tatua a a lucrat in colaborare cu agentia nationala AsureQuality in vederea obtinerii certificarii sistemului sau de management al sigurantei alimentare in conformitate cu standardul FSSC 22000.

Certificarea ISO 22000 dobandita acopera producerea si furnizarea unei game largi de produse lactate si nelactate pe care Tatua le pune la dispozitia clientilor si printre care se numara produse proteice, creme, sosuri, branzeturi si deserturi.

Directorul de operatiuni din cadrul Tatua, Brendan Greaney, a spus ca noul standard se bazeaza pe standarde mai vechi, ca ISO 9001, urmarirea lui fiind un raspuns al companiei la asteptarile tot mai crescande ale clientilor in ceea ce priveste siguranta alimentelor.

El a fost de parere ca aceasta tendinta va continua. “In prezent am atins standardele impuse de clienti, insa ne asteptam ca stacheta sa fie ridicata in continuare, si va trebui ca noi sa indeplinim toate cerintele pentru a ne imbunatati efectiv in tot ceea ce facem,” a adaugat dl Greaney. Mai multe informatii, la adresa http://www.tatua.com. sursa: www.radionz.co.nz

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.