ISO 9000 si ISO 14000: doua colectii importante de standarde disponibile online

Colectiile de standarde ISO 9000 si ISO 14000 sunt acum disponibile in cadrul platformei online ISO – Online Browsing Platform (OBP), un instrument unic pentru vizualizarea tuturor standardelor si publicatiilor ISO.

In cadrul colectiei de standarde cu privire la managementul calitatii veti avea acces la 18 standarde si rapoarte tehnice care alcatuiesc familia ISO 9000. Punand accent pe satisfactia consumatorilor, sistemul de management al calitatii ISO 9000 asigura cresterea eficientei afacerii dumneavoastra permitand imbunatatirea calitatii produselor si a serviciilor.

In cadrul colectiei de standarde cu privire la managementul mediului veti avea acces la 29 de documente publicate care alcatuiesc familia ISO 14000. Acesta colectie va va ajuta sa identificati si sa controlati impactul afacerii d-voastra asupra mediului si sa va imbunatati performanta generala a activitatii pe care o desfasurati.

Cu ajutorul noilor colectii ISO disponibile online veti putea sa:

• Accesati si sa vizualizati online portofoliul complet al familei de standarde din domeniul managementului calitatii si managementului mediului
• Sa fiti tinut la curent, obtinand in timp real standarde noi sau actualizate
• Sa folositi optiuni avansate de filtrare si cautare pentru un acces mai rapid si pentru regasirea continutului dorit pentru activitatea d-voastra

In schimbul unei taxe anuale fixe de 375 de franci elvetieni veti putea accesa acesta serie de standarde de pe orice computer sau tableta care are o legatura functionala la internet, oriunde veti fi.

Platforma online creata de ISO reprezinta inca un pas al organizatiei in implementarea celor mai noi tehnologii de publicare a informatiilor. Acesta platforma ofera o modalitate mai simpla, mai rapida si mai buna de a utiliza standardele si publicatiile ISO.

Puteti utiliza chiar acum platforma online ISO, accesand site-ul www.iso.org/obp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
This entry was posted in Standarde. Bookmark the permalink.