Ghidul ISO 34 CRM

Procesele de fabricare atent controlate sunt cheia mentinerii integritatii produsului cu scopul de obtine posibilitatea urmaririi ceruta de Ghidul ISO 34 CRM.

Aceasta poate include calibrari regulate echilibrate, utilizarea si curatarea sticlariei volumetrice de clasa A care functioneaza intr-un mediu in care temperatura este reglata – ale carei elemente sunt incorporate in sistemele calitatii ale producatorilor de materiale de referinta.

Nu ar fi numai o provocare pentru orice laborator analitic sa reproduca acest fel de mediu, dar acest lucru ar mai atrage si resurse valoroase si tehnicieni de la analizele mai urgente.

In plus, exista un merit in a folosi un standard emis de o terta parte independenta – de vreme ce standardele servesc drept o verificare a controlului calitatii si a competentei unui laborator.

Prin urmare, a achizitiona standarde de la un producator de materiale de referinta ii permite unui laborator analitic sa economiseasca timp si bani si sa asigure fiabilitatea si integritatea datelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
This entry was posted in ISO. Bookmark the permalink.