Evaluarea impactului participantilor la activitatile de formare ISO

Cu ajutorul unui chestionar pe care fiecare participant il completeaza in ultima zi a sesiunilor de cursuri pe cere Organizatia Internationala pentru Standardizare le ofera membrilor ISO care provin din tarile in curs de dezvoltare, este strans feedback de la participantii la fiecare activitate de formare sau de constientizare.

Un astfel de feedback cauta sa afle in ce grad activitatea respectiva a furnizat instrumentele care dau posibilitatea participantilor sa isi efectueze mai bine munca de zi cu zi; de asemenea, se doreste a se afla daca asteptarile participantilor au fost atinse.

Aceste informatii sunt folosite pentru o imbunatati continuu continutul tehnic si punerea in aplicare. Evaluarea la care ne referim mai este completata si de o procedura suplimentara prin care este evaluat impactul – este vorba despre trimiterea, dupa sase sau doisprezece luni, a unui chestionar fiecarui participant la o activitate regionala sau globala si a unui chestionar separat fiecarui organism national de standardizare care gazduieste o activitate nationala, regionala sau globala.

Obiectivul este de a evalua daca o activitate ISO a avut un efect covarsitor la nivel national si daca organismul national de standardizare a facut sau nu pasi pentru a asigura o raspandire mai larga a cunostintelor dobandite de catre participantii invitati sa participe. (iso.org)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
This entry was posted in ISO. Bookmark the permalink.