Stant obtine recunoasterea internationala a calitatii auto ISO/TS 16949

Connersville, Indiana. 8 noiembrie 2012. Stant USA Corporation a obtinut certificarea ISO 16949 pentru calitatea in sectorul auto.

Organismul de certificare SRI Quality System Registrar, cu sediul in Pittsburgh, Pennsylvania, a evaluat sistemul de management al calitatii implementat de Stant si i-a acordat certificatul ISO/TS 16949 pentru proiectarea si fabricarea de tubulatura, ghidaje de airbag si ansambluri de alimentare cu carburant.

“SRI este incantat sa ateste ca Stant USA Corporation a demonstrat o implementare eficienta a unui sistem de management care satisface rigurosul standard auto ISO/TS 16949,”

a declarat Christopher Lake, presedintele si directorul de operatiuni al SRI.

“Certificarea sa le arata clientilor auto din intreaga lume ca Stant USA Corporation se dedica obtinerii recunoasterii ca furnizor pe termen lung al unor bunuri si servicii de calitate.”

ISO/TS 16949:2009 este o specificatie tehnica internationala privind sistemele de management; ea se bazeaza pe standardul ISO 9001:2008 si pe alte cateva cerinte internationale din domeniul auto. ISO/TS 16949 a fost elaborat de IATF (International Automotive Task Force) si de JAMA (Japan Automobile Manufacturers Association), in colaborare cu comunitatea internationala din domeniul standardizarii.

Aceasta specificatie tehnica, impreuna cu respectarea cerintelor clientilor si a procedurilor specifice de audit ale IATF, asigura un fundament pentru organismele de certificare recunoscute de IATF, asa cum este SRI, pentru certificarea producatorilor din sectorul auto.

SRI Quality System Registrar este un organism acreditat international de certificare a standardelor pentru sistemele de management – ISO 9001, AS9100, ISO/TS 16949, ISO 13485 si ISO 14001. SRI ofera si servicii de formare pentru auditarea, implementarea si mentinerea acestor standarde.

Cu sediul in Romeo, Michigan, Stant Corporation este cel mai mare producator de sisteme de combustibil auto si termostate la nivel national. Produsele companiei sunt comercializate in SUA si Canada de marea majoritate a magazinelor de distributie de piese auto, fiind utilizate si de producatorii de echipamente orginale; ele sunt, de asemenea, vandute pe pietele industriale din intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.stant.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.