Biolab obtine certificarea ISO 15189

Compania Biolab a anuntat obtinerea certificarii ISO 15189. Certificarea a fost acordata de Institutul iordanian de standarde si metrologie, in conformitate cu standardele stabilite de Organizatia internationala pentru standardizare si Comisia internationala electrotehnica (ISO/IEC).

Comentand asupra acestui eveniment, dr. Amid Abdelnour, CEO Biolab, a declarat: “Suntem cu adevarat foarte mandri de acesta reusita deoarece incununeaza ani intregi de efort din partea echipei noastre pentru a obtine cel mai inalt nivel de profesionalism, acuratete operationala si servicii remarcabile pentru clienti. De asemenea reusita noastra arata rolul Biolab in ridicarea nivelului operational in cadrul sectorului local de servicii de sanatate.”

Dr. Amid Abdelnour a adugat ca aceasta certificare subliniaza dimensiunea cresterii operationale a companiei, servind totodata si ca o motivatie pentru echipa de profesionisti sa continue sa evolueze in acelasi ritm.

ISO 15189 este un standard recunoscut la nivel global care certifica competenta si responsabilitatea laboratoarelor medicale in aspecte legate de procesele interne, echipamente si rezultate finale ale analizelor. ISO 15189 a fost elaborat de comitetul tehnic ISO si a fost implementat in peste 200 de tari.

Activitatea de certificare implica testarea eficacitatii echipamentelor de laborator si impactul acestora asupra proceselor din laborator si a rezultatelor finale.

Pionier in aplicarea de tehnologii medicale avansate in activitatea de testare din cadrul laboratoarelor, Biolab ofera o gama variata de servicii de diagnostic medical pentru persoane fizice, cabinete medicale, spitale si alte laboratoare pe langa furnizarea de multiple servicii medicale, stiiintifice si de consultanta in domeniul sanatatii si al diagnosticului. (ameinfo)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.